Loading
Sjekk en kredittkort test før du velger

Sjekk en kredittkort test før du velger

Det er så mange tilbydere av kredittkort på det norske markedet at det nærmest kan virke som at kredittkortene hagler etter deg når du går bortover gata. Alle banker og finansinstitusjoner vil selvfølgelig at du skal velge nettopp deres kredittkort. Men er det egentlig forskjell på kredittkort? Ja, det er det utvilsomt.

Det kan derfor lønne seg å sjekke en kredittkort test før du bestemmer deg for hvilket kredittkort som passer best for deg og dine behov. For ulike kredittkort passer nemlig ulike behov. Er du for eksempel mye ute på reise og dermed frekventerer flyplasser litt oftere enn hvermansen, finnes det kredittkort som gir deg rabatt på flybilletter, eller som lar deg spare opp bonuspoeng ved bruk som du senere kan veksle inn i billige flybilletter.

Kanskje du heller kjører bil, da finnes det i så fall egne kredittkort som gir deg rabatt på drivstoff hos utvalgte bensinstasjonkjeder, både i Norge og rundt omkring i hele verden.

Sammenlign ulike kredittkort

Den enkleste og desidert beste måten å sammenligne kredittkort på er å sjekke en kredittkort test hos en gratis sammenligningstjeneste som FInansTopp. Der vil du også finne mye annen relevant og oppdatert informasjon om alt som har med kredittkort å gjøre.

Det blir langt enklere å finne det beste kredittkortet for deg og dine behov når du sitter med all informasjon en du trenger for å sammenligne rett foran deg. Jobben med å innhente all informasjon om renter, vilkår og betingelser, pluss eventuelle fordeler med de ulike kortene har allerede FinansTopp gjort for deg. Alt du trenger å gjøre er å sjekke hvilke kredittkort som passer deg og dine behov best.

Kanskje vil det lønne seg for deg med et forbrukslån i stedet for et kredittkort? Det kommer helt an på hva du har tenkt å bruke penger på. FinansTopp har også alt du trenger å vite om forbrukslån i Norge, og du kan enkelt søke om forbrukslån eller kredittkort direkte fra portalen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *